CUM SE PROCEDEAZA

Prima intrebare pe care ne-o adreseaza clientii nostri este: „Care este termenul de livrare pentru o bucătărie sau mobila nouă?”

Livrarea in timpul stabilit necesita planificare foarte exacta,  care implica: proiectarea, achizitionarea materiei prime si a accesoriilor, productia propriu zisa, asamblarea si livrarea. Datorita faptului ca dispunem de propria noastra fabrica, putem sa planificam proiectele intr-un mod cat mai eficient incat sa putem respecta termenele de livrare stabilite cu dumneavoastra. 

De aceea suntem mandri sa spunem ca datorita planificarii tehnicienilor nostri, termenul de executie al bucatariilor si mobilierului este de:

– 10 zile lucratoare pentru PAL si MDF melaminat

– 30 de zile pentru mobilierul din MDF vopsit

Programare

Sunt multe aspecte de luat în considerare atunci când cumpărați o bucătărie nouă sau orice mobila noua. Ne putem imagina că aveți întrebări în domeniul calității sau al serviciilor noastre si suntem fericiți să vă ajutăm cu sfaturi extinse. 

Doriți să aflați mai multe despre calitatea și serviciile noastre? Vă rugăm să ne contactați sau să vizitați showroom-ul nostru. Pentru a vă asigura că avem tot timpul pentru dvs., vă recomandăm să vă faceți o programare în avans.

După efectuarea programării, vă vom contacta pentru a vă informa dacă putem confirma data și ora dorite.

Puteți face o programare ușoară și rapidă folosind formularul de mai jos.